Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na Ukrainie

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o sytuacji na Ukrainie ? Znowu kilkanascie ofiar smiertelnych.

Z tego co czytalem to Rosja chce wbic na Ukraine i pomóc swoim którzy zamieszkują Ukraine.

A co z Polakami ? Z tego co przeczytalem na necie Ukraine zamieszkuje ponad 38mln osob.Polska nie pomoze swoim ? Wojsko mamy przeciez ....

Wypowiadajcie sie.Komentujcie.Pozwalam na hejt :P

Na tym filmie 

http://wiadomosci.wp.pl/gid,16348120,gpage,2,img,16348385,kat,1356,title,Zbuntowana-Ukraina,galeria.html

w ostatnich minutach widac jak policja napierdziela z shotguna ... Ciekawe czy z ostrej amunicji

Amerykanska armia plynie na Ukraine Oo 

http://www.koniec-swiata.org/amerykanskie-okrety-plyna-ku-wybrzezom-ukrainy/
ie068n.jpg
Opublikowano

Nie ma szans na wsparcie Polski i Rosji. Mogą wpływać najwyżej na sytuację polityczną kraju. 38 milionów? Przecież prawie tyle to w Polsce jest. Sytuacja się opanuje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na Majdanie stoją banderowcy, lewaki i zachodnie psy, które chcą sprzedać swój kraj do Eurokołchozu.70% Ukraińców sprzeciwia się integracji z UE.W ogole najgorsze jest to, że ta hołotaj jest uzbrojona, mają jakiś snajperów w hotelach.Skandalem jest to, że te bandziory są przyjmowne do polskich szpitali.I bardzo dobrze, że Rosja chce wkroczyć, niech zetrą na mokrą pramę tych banderowców.

Opublikowano

Na Majdanie stoją banderowcy, lewaki i zachodnie psy, które chcą sprzedać swój kraj do Eurokołchozu.70% Ukraińców sprzeciwia się integracji z UE.W ogole najgorsze jest to, że ta hołotaj jest uzbrojona, mają jakiś snajperów w hotelach.Skandalem jest to, że te bandziory są przyjmowne do polskich szpitali.I bardzo dobrze, że Rosja chce wkroczyć, niech zetrą na mokrą pramę tych banderowców.

Tak naprawdę Ukraina jest w ciężkiej sytuacji cokolwiek się nie stanie. UE - źle, Rosja - źle.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Yebie mnie to. Zasłużyli na to. My ginęliśmy i walczyliśmy i mam git a oni huja robili i mają.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Haha.. Rosja chce wziąć swoich ludzi..haha..

Rosja chce tam wpaść i kraść alkohol z półek :D

a tak na serio to jebie mnie to.. mogą się nawet pozabijać co do sztuki a ja i tak nie odczuje że coś się stało także wyjebka na całego

pare razy w TV słyszałem że się biją ale o co się biją to chuj wie :)

może im się nudzi.. a tak wogóle to niech się bija ja na to sram moim rzadkim kałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...